Ingezonden persbericht

Last Minutes vliegen de deur uit
En met All inclusives zoekt de consument de zekerheid in budget

Veel consumenten hebben dit jaar lang(er) gewacht met het boeken van hun vakantie. Sinds de eerste mooie lentedagen is het verlangen naar de warme zomerzon echter flink toegenomen. Neckermann Reizen zag afgelopen weken het aantal zomervakantieboekingen verdubbelen t.o.v. dezelfde periode vorig jaar. Opvallend is de snel toenemende vraag naar All inclusive vakanties. Bijna 50% van de boekingen tot nu toe betreft dit jaar een All inclusive vakantie. Neckermann Reizen ziet dat de consument kritisch blijft voor de portemonnee en ook tijdens de vakantie op zoek is naar zekerheid in zijn uitgaven.

Het grootste aanbod Last Minutes, ook voor All inclusive vakanties
Gelukkig voor die klanten die nog zoeken biedt Neckermann per direct dagelijks 10.000 tot 15.000 Last Minute aanbiedingen aan naar alle soorten bestemmingen. Met strandvakanties, rondreizen, safari's en cruises en natuurlijk All inclusives in meer dan 30 landen in Europa, de Carribean, het Verre Oosten en Afrika, toont Neckermann Reizen het grootste aanbod niet alleen in absolute aantallen, maar ook in diversiteit. Neckermann Reizen start daarom deze week een advertentiecampagne waarin zij dit aan heel Nederland laat weten. Het boegbeeld van de organisatie 'De Neckermann' wordt letterlijk bedolven door Het grootse aanbod Last Minute reizen. En onze autoriteit in Last Minutes zal later in de campagne nog worden uitgebreid met verassende initiatieven. Neckermann Reizen werd begin dit jaar, voor het 10e jaar op rij, door de reisbranche uitgeroepen tot Nederlands beste Last Minute aanbieder.

Voldoende keuze
De huidige toename in het aantal boekingen ligt geheel in de verwachting die de ANVR eind maart uitsprak, nu blijkt dat bijna 80% van de Nederlanders dit jaar ondanks de crisis gewoon op vakantie gaat. De ANVR waarschuwde alleen dat hierdoor grote krapte op de vakantiemarkt kan ontstaan. Neckermann Reizen heeft hier vroegtijdig met haar inkoop op ingespeeld en kan als marktleider in Last Minute vakanties wederom zeggen dat zij 'Het grootste aanbod Last Minutes' beschikbaar heeft...

Prijzen en verkrijgbaarheid
Consumenten kunnen voor actuele prijzen en beschikbaarheid terecht op www.neckermann.nl of bij het reisbureau.

Over Neckermann
Neckermann biedt vliegreizen naar populaire zonbestemmingen over de hele wereld. Ieder jaar kiezen meer dan een half miljoen mensen ervoor om met Neckermann te reizen en dat is niet zomaar. Want Neckermann heeft alles goed geregeld, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie! Neckermann is onderdeel van Thomas Cook Nederland. Tot deze organisatie behoren ook Vrij Uit en het reisbureauketen Thomas Cook. Jaarlijks kiezen 1,3 miljoen Nederlanders er voor om hun vakantie door één van de merken van Thomas Cook Nederland te laten verzorgen.

Hoofddorp, 23 april 2009