Ingezonden persbericht

Aandeelhouders Exact stemmen in met uitbetaling slotdividend van ¤ 0,87 per aandeel voor het financiële jaaar 2008

Delft, 23 april 2009 - Tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering vann Aandeelhouders van Exact Holding N.V. ('Exact') hebben de aandeelhouders de jaarrekening over 2008 goedgekeurd. In overeenstemming met het voorstel van de Raad van Bestuur hebben de aandeelhouders eveneens tijdens de vergadering het voorstel voor uitbetaling van een slotdividend van ¤ 0,87 per aandeel goedgekeurd.

In augustus 2008 heeft Exact een interimdividend uitbetaald van ¤ 0,699 per aandeel waarmee het totale dividend over 2008 uitkomt op ¤ 1,56 per aandeel. Dit bedrag vertegenwoordigt een 100% uitbetaling van het nettoresultaat overeenkomstig het dividendbeleid. De ex-dividend datum is vastgesteld voor 27 april 2009, de registratiedatum voor 29 april 2009 en het dividend is beschikbaar voor uitbetaling op 31 mei 2009.

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is de heer Rajesh Patel per 23 april 2009 herbenoemd als CEO van Exact voor een termijn van vier jaar. Eveneens zijn tijdens de vergadering drie nieuwe leden voor de Raad van Commissarissen voor een termijn van vier jaar benoemd: de heer E.R. Deves, de heer M.J.C. Janmaat en de heer R.J. Hoevens.
Over Exact Software
Exact Software werd in 1984 opgericht en is een internationaal vooraanstaande producent van zakelijke software. Naast traditionele, geïntegreerde oplossingen voor enterprise resource planning (ERP) ontwikkelt Exact Software daaraan gerelateerde oplossingen voor onder andere human resource management (HRM), customer relationship management (CRM), project management en elektronische workflow.

Exact Software heeft zijn hoofdkantoor in Delft en onderhoudt daarnaast een netwerk van vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika. Met ongeveer 2,500 medewerkers, vestigingen in ruim 40 landen en oplossingen die beschikbaar zijn in 40 talen bedient Exact Software momenteel klanten in meer dan 125 landen.

In 2008 bedroeg de omzet van Exact Software ¤ 261,0 miljoen. Sinds juni 1999 iis Exact Holding N.V. genoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie over Exact Software vindt u op www.exact.nl