Gamma Holding N.V.

Published: 12:00 03.04.2009 GMT+2 /Source: Gamma Holding NV /AEX: GAMN /ISIN: NL0000355824

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Gamma Holding

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Gamma Holding wordt op 23 april 2009 om 11.00 uur gehouden in het Pulitzer Hotel, Prinsengracht 315-331 te Amsterdam.

De agenda voor deze vergadering met de toelichting en de daarop betrekking hebbende stukken, waaronder een voorstel tot statutenwijziging tot vermindering van de nominale waarde van de gewone aandelen zonder terugbetaling, liggen ter inzage bij de Vennootschap en ABN AMRO Bank N.V., handelend onder de naam RBS, Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP te Amsterdam en zijn tevens beschikbaar op de website van Gamma Holding (www.gammaholding.nl). Hiervan is ook het op 20 maart 2009 gepubliceerde jaarverslag over 2008 te downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michiel Dams, Secretaris van de Vennootschap; telefoon (0492) 56 66 07 of via e-mail: michiel.dams@gammaholding.nl.

Raad van Bestuur Gamma Holding N.V.
Helmond, 3 april 2009

Profiel
Gamma Holding ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd hoogwaardige, innovatieve, industriële en consumentgerelateerde textielproducten. Met deze producten behoort het bedrijf in geselecteerde nichemarkten tot de wereldtop. In 43 landen zijn circa 7.000 medewerkers actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helmond (Nederland). De aandelen zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Gamma Holding bestaat uit twee sectoren. Industrial Solutions levert proceskritische componenten aan industriële klanten die actief zijn in deels elkaar overlappende markten. De sector bestaat uit de drie business units Belting, Filtration en Coating & Composites en omvat proces- en transportbanden, filterproducten en gecoat doek voor tenten, overkappingen en mediatechniek. Lifestyle Fabrics ontwikkelt consumentgerelateerde textielproducten die het leven veraangenamen. De sector bestaat uit de twee business units Sleep Care Fabrics en Exotic Fabrics en omvat zowel matrasstoffen als etnische stoffen voor de West-Afrikaanse markt.

Gamma Holding wil meer focus en schaalgrootte aanbrengen in haar portfolio van bedrijfsonderdelen. In dat kader zullen de activiteiten van Verseidag Ballistic Protection, onderdeel van de business unit Coating & Composites, en de zeildoekactiviteiten van de business unit Sailcloth worden verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.gammaholding.nl.