Ingezonden persbericht


23 april: BARZOEKTVROUW - KICK OFF feestje

Na een aantal try-outs van het nieuwste en leukste initiatief van Amsterdam wordt het tijd voor de echte Kick Off van BARZOEKTVROUW. BARZOEKTVROUW is de wekelijkse nieuwe donderdag in Club 8. Het motto van deze avond: Niet knallen, maar swingen! Altijd van 22:00 tot 3:00 uur. Het Kick Off feestje gaat gepaard met een paar zeer gezellige optredens: Benny Sings (doet liedjes op de piano), Aardvarck en Steven de Peven draaien muziekjes die je anders nooit hoort, maar die wel verdomde leuk zijn.

Compleet gezellig! En jawel... bij de kick off hoort een kadootje: iedereen gratis naar binnen en een doppie vodka kado. En die doppies blijven we doen natuurlijk...

BARZOEKTVROUW heeft een lage drempel en maakt het weer wat gezelliger in Amsterdam. Je kan er chillen op je billen, je kan er per ongeluk een dansje wagen en je kan ineens toch tot het einde blijven omdat het zo super gezellig blijkt te zijn. NIET KNALLEN, MAAR SWINGEN!

Muzikaal geven we wekelijks een top 10 weg van de favoriete BARZOEKTVROUW liedjes. Om te beginnen hier de eerste:
- Marvin Gaye

- Benny Sings

- Radiohead

- Beachboys

- David Bowie

- John Coltrane

- The Specials

- Bjork

- TribeCalledQuest

- Sonic Youth

Tijdens BARZOEKTVROUW worden vanaf 23 april iedere donderdag 10 cdtjes weggegeven, voor de liefhebber!

Dus iedere donderdag van 22:00 tot 3:00 uur kan je heerlijk in de 8 bar hangen! Tafeltjes, stoeltjes, bankjes, kaarsjes, rookruimte, leuke mensen en goeie muziek: NIET KNALLEN, MAAR SWINGEN!