Ingezonden persbericht


AGENDABERICHT

MSA-ICT organiseert seminar over besparen op printkosten

Houten, 16 april 2009 - Uit afzonderlijke onderzoeken van Gartner en IDC blijkt dat 86 procent van de bedrijven de kosten van printen en kopiëren wil verlagen en dat het voor bedrijven mogelijk is de uitgaven voor printen met 30 á 40 procent te kunnen terugdringen. Vaak weet men alleen niet waar te beginnen. Daarom organiseert MSA-ICT samen met HP op 23 april aanstaande het seminar 'Uw printkosten beheersbaar'. Deelname is kosteloos.

Nederlandse kantoren staan vaak vol met verschillende typen printers, kopieerapparaten en faxen. Een wildgroei van vaak verouderde apparatuur, ontstaan door reorganisaties, fusies en veranderde inzichten. De beperkte rapportages geven weinig inzicht in het printerpark en de onderliggende kostenstructuur. Ondertussen wordt er gevraagd om meer flexibiliteit en mobiliteit en efficiënt gebruik van apparatuur, kostenreductie en standaardisatie.

Tijdens het seminar van MSA-ICT en HP leren deelnemers in korte tijd alles over het inzichtelijk krijgen en beheersbaar maken van de printkosten. Met behulp van het Prijs-per-Pagina concept worden de deelnemers geholpen bij het in kaart brengen van de daadwerkelijke kosten per printer. Ook worden zij geholpen om bij het verbruik en beheer alleen die kosten te maken die daadwerkelijk vereist zijn.

Door het inzetten van innovatieve HP-printeroplossingen, preventief onderhoud, printermanagement en het optimaliseren van verbruik- en onderhoudskosten zijn besparingen tot 30 á 40 procent realiseerbaar.

Agenda
13:30 uur Ontvangst
14.00 uur Hoe gaat Prijs-per-Pagina helpen bij het beheersen van uw printkosten? Product Specialist Printing, MSA-ICT 14:10 uur De modulaire opbouw van het Prijs-per-Pagina concept Product Specialist Printing, MSA-ICT 15:00 uur Pauze
15:15 uur Welke innovatieve printeroplossingen staan tot uw beschikking Product Specialist, HP IPG
16:15 uur Verbruik & Beheer: Het optimaliseren van uw printomgeving Manager Services, MSA-ICT
16:45 uur Vragen en afsluiting
17:15 uur Borrel

Het seminar vindt plaats bij MSA-ICT, Vleugelboot 8, te Houten. Inschrijven kan op: http://www.msa-ict.nl/prijs-per-pagina

Over MSA-ICT
MSA-ICT is een ICT-dienstverlener met meer dan negentien jaar ervaring in het Nederlandse bedrijfsleven en overheidswezen. Met de onderdelen MegaSellers.nl, MSA-ICT Business Services en MSA-ICT Logistic Services helpt het bedrijf organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Voor meer informatie over diensten en producten van MSA-ICT, zie: www.msa-ict.nl.



Ingezonden persbericht