Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Driebergen, 21 april 2009

RECRON biedt haar leden het Union FietsZekerPlan!

Recreatiebranche stimuleert het fietsplezier in Nederland

RECRON heeft met Union, één van de oudste Nederlandse fietsmerken, afspraken gemaakt omtrent het plaatsen van huurfietsen bij recreatieondernemers. Speciaal voor RECRON-leden is het FietsZekerPlan ontwikkeld! Recreatieondernemers kunnen gedurende het seizoen voor een aantrekkelijk bedrag over nieuwe Union fietsen beschikken zonder te investeren en zonder onderhoud/reparaties te plegen.

Met deelname aan het Union FietsZekerPlan beschikken RECRON-leden ieder jaar over splinternieuwe huurfietsen. Dit betekent geen investeringen en geen beheerskosten voor de ondernemer, maar wel additionele omzet. Het onderhoud, de verzekering en de eventueel noodzakelijke reparaties worden allemaal door Union verzorgd. Dit betekent voor zowel de ondernemer als voor de gasten optimaal fietsplezier!

Maatplan voor zorgeloos fietsplezier
Vanaf 23 april kunnen RECRON-recreatieondernemers via de Union reserveringsmodule aan het FietsZekerPlan deelnemen. Al vanaf 1 euro per dag beschikt de ondernemer over een kwaliteitsfiets. Het FietsZekerPlan is voor elke ondernemer op maat samen te stellen. Dit houdt in flexibele looptijden, het aantal beschikbare fietsen is aan de vraag aan te passen en het maatplan biedt optimale ondersteuning bij de levering van de fietsen. Kortom een hoogwaardige service voor de ondernemer en zijn/haar gasten. Het fietsseizoen kan beginnen!

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden. De brancheorganisatie vertegenwoordigt ruim 2.000 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagattracties, buitensportbedrijven, zwembaden en sauna's.


---