Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Conclusion breidt dienstverlening uit met Mansal

Utrecht, 23 april 2009 - Conclusion heeft half april overeenstemming bereikt over de volledige overname van Mansal. Voor Conclusion betekent de overname een uitbreiding op het portfolio van trainingen en ontwikkeling van organisaties.

Door de samenwerking creëert Conclusion een breder aanbod op het gebied van trainingen. Mansal vult hierbij de dienstverlening van het Human Capital tak binnen Conclusion aan. Voor Mansal betekent de overname dat zij gebruik gaan maken van de kennis binnen Conclusion voor het begeleiden van haar relaties in het verder ontwikkelen van de bedrijfscultuur en het gedrag van directie en management. Mansal is gevestigd in het hoofdkantoor in Utrecht. Het management team bestaat uit Martijn Lodder en Bert Derks.

De Business Solution Human Capital bestaat nu uit Human Capital Group voor diensten en producten over de gehele HR cyclus, Bright Alley voor e-learning concepten, Lemniscaat School of Management voor DBA's en MBA's, Conclusion Learning Centers voor outsourcing van trainingen en Mansal voor management development.

Over Mansal
Mansal is gespecialiseerd in het creëren van een blijvende gedragsverandering bij mens en organisatie. Mansal staat bekend om het bereiken van noodzakelijke, zichtbare cultuurveranderingen. Iedere onderneming heeft een doel. Het gedrag van alle medewerkers samen bepaalt in welke mate de doelstelling gehaald wordt. Mansal begeleidt haar relaties in het verder ontwikkelen van het gedrag van directie en management. Deze cultuurveranderingen hebben als doel de doelstellingen van de betreffende organisatie te realiseren. Wij ondersteunen het management in het professionaliseren van zichzelf door het ontwikkelen en aanbieden van training en coaching op maat.

Over Conclusion
Conclusion is de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland op het gebied van Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Conclusion heeft 1400 medewerkers in 30 werkmaatschappijen, die ieder specialist zijn binnen hun eigen vakgebied en werken voor de top 250 bedrijven. Conclusion levert consultancy, voert projecten uit en detacheert professionals. Het onderscheidend vermogen ligt in de kracht van samenwerken. Conclusion heeft vestigingen in onder andere Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Einhoven en Groningen.