The House of HR mtc verbreedt dienstenaanbod door participatie in Logi-technic.

23/04/2009 09:54

The House of HR mtc

The House of HR mtc (The House of His Royal Majesty The Customer) heeft een partnership afgesloten met Logi-technic en Logi-technic Infra, de partners in technisch beheer en service. Vanaf 1 mei slaan The House of HR mtc en Logi-technic de handen in elkaar op vlak van sales en operations.

The House of HR mtc, het nieuwe HR concept van initiatiefnemers Conny Vandendriesche, Philip Cracco en Gimv, overkoepelt verschillende Business Units met activiteiten in uitzendarbeid (Accent Jobs For People), interimarbeid (Just Work), detachering (Peak6), dienstencheques (SOS@home), HR-media (HeRVé Magazine) en de selectie van au pairs (Au Pair International).

Met de participatie van 55% in Logi-technic en Logi-technic Infra breidt The House of HR mtc horizontaal verder uit met een nieuwe activiteit in technisch beheer en service. De stichter en actief aandeelhouder Johan Gitsels behoudt 45%.

Philip Cracco, CEO van The House of HR mtc "Dit partnership zal resulteren in een nog grotere toegevoegde waarde voor de klanten van Logi-technic. Door de expertise van The House of HR mtc toe te passen op het detacheren van technische profielen zal de beschikbaarheid van de diensten over gans België alleen maar beter worden."

Johan Gitsels, afgevaardigd bestuurder van Logi-technic: "Logi-technic is van dag één gefocust op technische know-how van haar medewerkers. In combinatie met de sales gedreven aanpak en de expertise van The House of HR mtc kunnen we de verdere groei van Logi-technic garanderen."

Het Logi-technic managementteam zal versterkt worden door Jan Huyghe, Strategic Director van The House of HR mtc, die samen met Johan Gitsels de functie van afgevaardigd bestuurder zal opnemen om dit partnership te leiden. De naam Logi-technic blijft behouden.

*** einde persbericht ***