Ingezonden persbericht


Hippe zomerprints in trendy kleuren

Case Logic lanceert Limited Edition in gadgetbescherming

Gembloux, België - 23 april, 2009: Case Logic, wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van lifestyle accessoires, lanceert vandaag een nieuwe lijn gadgetbescherming voor camera's, laptops van 7-10' en 16' en hard drives. Wees er snel bij want deze collectie is slechts beperkt verkrijgbaar!

Onderstaande producten zijn verkrijgbaar in roze, groen en grijs met hippe zomerprints:


- TBCP-302 - Compacte Digitale Camera tas met apart opbergvakje en karabijnhaak (adviesverkoopprijs ¤7,99)
- VLSP-110 - 7-10' Ultra Portable Laptop shuttle- slanke, stevige shuttle voor notebooks van 7-10' (adviesverkoopprijs ¤12,99)
- VLSP-116 - 16' Laptop shuttle - slanke, stevige shuttle voor 16' laptops (adviesverkoopprijs ¤17,99)
- VHSP-101 - Portable Hard Drive hoes - een trendy hoes om uw hardware te beschermen, met een apart opbergvak voor kabels (adviesverkoopprijs ¤7,99)

Vakantietip: Neem al uw gadgets mee in één praktische oplossing met de vernieuwde Case Logic lichtgewicht bagage collectie...

Deze collectie, gekenmerkt door strak en stijlvol design en met vele handvaten voor gemakkelijk vervoer, een opbergvak voor uw notebook, een Smart Organization paneel, een harde EVA basis en een flessenhouder, is verkrijgbaar in de winkel vanaf juli 2009.

De collectie, gemaakt van duurzaam zwart Dobby Nylon, is verkrijgbaar in de 3 maten: 18' - inhoud: 21 liter (adviesverkoopprijs: ¤139,99) 21' - met uitvouwbaar opbergvak - inhoud: 40 liter (adviesverkoopprijs: ¤159,99) 24' - inclusief een trolley bevestigingssysteem en uitneembare kledinghoes- inhoud: 57 liter (adviesverkoopprijs: ¤179,99)

Voor aanvullende informatie, beeldmateriaal of testexemplaren, kunt u contact opnemen met onderstaand perscontact

Over Case Logic, www.caselogic.eu Case Logic, een merk van de Thule Group, is toonaangevend in de ontwikkeling en productie van intelligente opbergoplossingen voor mensen met een druk leven. Het bedrijf ontwerpt unieke en intuïtieve producten om gebruiksvoorwerpen op te bergen, te beschermen en te vervoeren.

Vandaag bestaat het productaanbod van Case Logic uit meer dan vierhonderd opbergoplossingen voor professioneel en privé-gebruik evenals mobiele accessoires: Mobile Computer, Packs&Bags, Travel, DVD, Media, Automotive, Photo/Video en Portable Electronics. Case Logic is eigenaar van meer dan 100 patenten voor het innovatieve design en de technologie van hun producten. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Gembloux, België. Case Logic is onderdeel van Thule, wereldleider in Sports Utility Transportation. Thule levert oplossingen voor actieve families en outdoor enthousiastelingen die hun materiaal veilig, gemakkelijk en stijlvol willen vervoeren.

Perscontact:
Gerdine Lindhout
Open2Europe
+33 (0)1 55 02 27 88
g.lindhout@open2europe.com