Gratis Internet Commercial als promotiestunt van 123commercial.nl


ZAANDAM, 20090423 -- Video op internet wint steeds meer terrein. Met als gevolg dat de videoproductiebedrijven hier steeds meer op inspelen. Om aandacht te krijgen worden er verschillende kortingsacties gehouden. Het bedrijf '123commercial.nl' geeft nu zelfs gratis commercials weg aan mensen die hun site bezoeken.

Waarom deze acties?

Video op internet staat nog in de kinderschoenen. Uiteraard hebben een aantal bedrijven al iets van 'video' op hun site staan maar de meeste ondernemers kijken voorlopig graag de kat uit de boom waardoor het voor de videoproductie bedrijven nu zaak is om zich goed te positioneren in de markt en zichtbaar te zijn voor de afwachtende ondernemers. Zo probeert het bedrijf `123commercial' ondernemers zonder dat het hun iets kost kennis te laten maken met het medium door deze lente gratis commercials weg te geven.
Meer informatie over de gratis commercial vind u hier: www.123commercial.nl

Wat is een internetvideo?

Eigenlijk zijn het in de meeste gevallen korte bedrijfsfilms die op de website van de betreffende onderneming worden geplaatst. Maar soms worden er ook echt opnamen gemaakt die helemaal speciaal voor de website zijn. Zoals bijvoorbeeld een presentatrice die de bezoeker de laatste aanbieding aanprijst. Het is eigenlijk een heel ruim medium vanaf de `youtube filmpjes' tot aan interactieve videoflash sites.