Marosel introduceert Managed Education Services 2.0


Marosel introduceert op de Nederlandse markt als eerste een nieuw concept voor het outsourcen van opleidingsmanagement.

MAARSSEN, 20090423 -- Marosel, dé opleidingsexpert van Nederland, lanceert vandaag een uniek concept op de Nederlandse markt, Managed Education Services 2.0, kortweg MES 2.0. Met dit concept bevestigt Marosel haar toonaangevende imago binnen de Nederlandse opleidingsmarkt. Met MES 2.0 is Marosel niet alleen in staat om het gehele opleidingsmanagement te `insourcen', maar ook een jaarlijkse kostenbesparing van meer dan 30% te realiseren.

MES 2.0 gaat uit van het principe dat Marosel samenwerkt met de klant om de beste opleidingen in te kopen tegen een zo'n goed mogelijke prijs. Marosel kan dit doen, omdat zij volledig onafhankelijk en objectief opereert en alleen samenwerkt met gecertificeerde opleiders. Ellen Miedema- Fuld, directeur en mede-oprichter, vult aan: "Klanten ervaren ons als collega's en waarderen onze persoonlijke en volledig transparante aanpak." Met MES 2.0 neemt Marosel het volledige opleidingstraject uit handen. Dit kan zelfs heel ver gaan. Vanaf opleidingsplan- en doelstellingen, tot en met budgetbewaking, rapportages en zelfs studieschuld administratie en competentiegericht opleiden. Met dit vernieuwende concept stelt Marosel haar klanten in staat meer tijd te besteden aan haar kernactiviteiten.

De afgelopen jaren heeft Marosel het concept van Managed Education Services doorontwikkeld en het volledige opleidingsmanagement verzorgd voor gerenomeerde partijen zoals onder andere BT, 2e2, SKS Professional en NileDutch. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat 30% bovenop het opleidingsbudget gerekend moet worden voor verborgen kosten op het gebied van opleidingsmanagement. "Klanten realiseren zich niet hoeveel tijd er gaat zitten in het zoeken, selecteren en organiseren van opleidingsvragen", aldus Ellen Miedema- Fuld. Naast deze besparing, betekent partnerschap met Marosel ook een kickbackfee die ieder jaar kan oplopen tot meer dan 10% van het totale opleidingsbudget. "Marosel is er het afgelopen jaar in geslaagd 20% op ons opleidingsbudget te besparen", vult Gerard Schmidt, Head of Professional Communities BT Professional Services Benelux, aan.

Over Marosel
Marosel is dé opleidingsexpert van Nederland en bestaat uit ervaren opleidingsmanagers met allen meer dan tien jaar ervaring in het werkveld. Vanuit het perspectief van de klant adviseert en bemiddelt Marosel in alle opleidingsvragen bij middelgrote tot grote ondernemingen. Marosel onderscheidt zich door een transparante, persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Marosel werkt onder andere voor BT, 2e2, Stork, NOC*NSF en Pebblestone.

Neem voor meer informatie contact op met Ellen Miedema- Fuld (directeur), via telefoonnummer 0346-590090 of e-mail ellen@marosel.nl.