Levensverzekeraar Zwitserleven vertrouwt hosting website toe aan Denit


AMSTERDAM, 20090423 -- Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, heeft een nieuw contract gesloten met levensverzekeraar Zwitserleven voor het hosten van de website www.zwitserleven.nl. Al eerder gingen beide partijen een samenwerking aan, waarbij Denit één managed dedicated server voor Zwitserleven beschikbaar stelde. Deze oplossing is nu uitgebreid met nog twee nieuwe krachtige dedicated servers op basis van het Windows besturingssysteem. Denit verzorgt het beheer en het onderhoud van de servers.

Voor aanbieders van financiële producten en diensten, zoals banken en verzekeraars, geldt dat potentiële klanten zich vaak online oriënteren en laten informeren over de diverse mogelijkheden. Het aantal online verkopen van financiële producten is het laatste decennium significant gestegen. Voor deze organisaties, waaronder Zwitserleven, is het daarom van essentieel belang dat de website continu beschikbaar is.

"Mensen die op zoek zijn naar een financieel product willen direct en juist worden geïnformeerd", aldus Martijn Lekx, Manager e-commerce en directe verkoop van Zwitserleven. "Consumenten oriënteren zich tegenwoordig heel breed. Als onze website niet beschikbaar is, is de kans groot dat zij zich bij een andere financiële instelling gaan oriënteren. We zijn zeer tevreden over de vorige samenwerking met Denit. Daaruit is gebleken dat Denit een betrouwbare hostingpartner is. Daarom hebben we besloten wederom te vertrouwen op de hostingdiensten van Denit."

Edwin Cornelissens, mede-oprichter en directeur van Denit Hosting Solutions: "Er zijn vele aanbieders van managed hosting voor de zakelijke markt, maar wij onderscheiden ons ten opzichte van onze concurrenten door de hoge kwaliteit van onze dienstverlening en duidelijke Service Level Agreements. Deze kenmerken sluiten aan bij de wensen van Zwitserleven en de positieve ervaringen uit de vorige samenwerking hebben Zwitserleven doen besluiten de samenwerking met ons verder uit te breiden."





Ingezonden persbericht