Direct Wonen Nieuwbouw biedt 100 procent verkoopgarantie


DEN HAAG, 20090423 -- Op 21 april maken diverse media, waaronder NU.nl, melding van het bericht waarin naar voren gebracht wordt dat volgens de vereniging van Bouwondernemers de woningbouw lijdt onder de strengere regels van banken. Banken willen steeds vaker dat een nieuwbouwproject in de voorverkoop volledig is verkocht voordat er geld komt voor de realisatie van die woningen. Frederik Sinke commercieel directeur bij Direct Wonen Nieuwbouw draagt hiervoor een oplossing aan.

Sinke: "Direct Wonen Nieuwbouw stelt zich financieel 100 procent garant voor de volledige afname van een nieuwbouw woningproject, voor de eerste paal is geslagen. Zo kan de projectontwikkelaar sneller en zonder risico starten met de bouw en direct verder met het volgende project. 100 procent gegarandeerd". Direct Wonen Nieuwbouw heeft, dankzij de unieke Direct Wonen database met meer dan een half miljoen woningzoekenden, reeds vele honderden woningen verkocht, waaronder prestigieuze projecten als Funen-Park in Amsterdam en Statendam in Rotterdam.


Over Direct Wonen N.V.
Direct Wonen is een non-traditionele bemiddelaar in vastgoed en financiële diensten.
Direct Wonen heeft 3 - complementaire - kernactiviteiten:

- verhuur: 3 segmenten: kamers, appartementen en luxe woningen;
- nieuwbouwwoningen: investeren in nieuwbouwprojecten;
- financiële diensten: hypotheken, consumptief krediet en verzekeringen.

Direct Wonen is toonaangevend op de Nederlandse particuliere woningverhuur markt, mede dankzij het landelijk netwerk van 26 vestigingen en het interactieve portal www.directwonen.nl. Deze portal wordt jaarlijks bezocht door 50% van de totale doelgroep van jonge professionals. De portal is tevens de motor achter de groei van Direct Wonen in de nieuwbouw en de financiële dienstverlening.