Tjaard Gimbrère tot ridder geslagen


Breda, 20090423 -- Afgelopen zaterdag 18 april is Tjaard Gimbrère, oprichter van Gimbrère International Advocaten tot ridder van het vrije woord geslagen door Peter Faber. Dat gebeurde na de voorstelling van de musical "'Man van la Mancha" waarin Peter Faber de hoofdrol speelde als Don Quichot. De musical vond plaats in de Sacramentskerk te Breda en was tevens de laatste voorstelling van deze tournee.

Na de show nam Peter Faber het woord en werd Tjaard Gimbrère symbolisch tot ridder geslagen voor een groot publiek dat exclusief was uitgenodigd door Gimbrère International Advocaten zelf.

Gimbrère International Advocaten heeft haar naam vorig jaar aan de musical verbonden omdat er veel raakvlakken met Man van La Mancha en het Spaanse avontuur van Tjaard Gimbrère waren: het duel, het gevecht, het overleg en het pleidooi. Thema's die verbonden zijn aan de persoon Tjaard Gimbrère en het verwezenlijken van zijn droom; namelijk naast zijn bestaande kantoren (Breda, Barcelona en Madrid) nog meer vestigingen openen elders in Spanje.

Door de sponsoring van deze musical, levert het kantoor van Tjaard Gimbrère tevens indirect een bijdrage aan de Peter Faber Stichting, een project dat is opgericht in samenwerking met zijn kantoor. De stichting stimuleert jongeren in Amsterdam-Noord waarbij zij worden gestimuleerd om inzet en doorzettingsvermogen te tonen. Peter Faber hoopt daarmee hun kansen voor de toekomst te verbeteren.

Het publiek kon na afloop doneren aan de Peter Faber Stichting.





Ingezonden persbericht