Ingezonden persbericht

()

Persbericht

Vraag naar Enterprise Information Access Solutions zorgt voor recordbrekende verkoopresultaten bij ZyLAB

ZyIMAGE e-Discovery en Productieplatform leidt tot huidige groei

Amsterdam, 23 april 2009 - ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions, maakt bekend dat het bedrijf een record groei van de omzet doormaakt. Deze groei is met name toe te schrijven aan de brede portfolio van Information Access oplossingen, waaronder het bekroonde e-discovery en productieplatform. De organisatie meldt een groei van 42% in het eerste kwartaal; vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. De omzet in maart 2009 was de hoogste in de geschiedenis van het bedrijf. Daarnaast is ZyLAB onlangs positief genoemd door verschillende onafhankelijke media en analistenbureaus vanwege de technologische visie en innovatie.

De vraag naar e-discovery oplossingen van zowel commerciële als overheidsklanten zorgt voor de huidige groei. ZyLAB heeft een rijke geschiedenis in het leveren van een breed aanbod van modulaire en eenvoudig te implementeren Information Access oplossingen. Deze oplossingen bestaan onder meer uit ZyIMAGE Legal en Compliance, ZyIMAGE Historical Archiving, ZyIMAGE Professional Back-Office en ZyIMAGE Communications Intelligence. Deze oplossingen stellen organisaties in staat de juiste functionaliteiten te creëren op het gebied van capturen, archiveren, zoeken, beveiligen en context specifieke content management. Deze functionaliteiten zijn noodzakelijk voor bedrijfskritische activiteiten en processen.

"De winst van de organisatie is de afgelopen 25 opeenvolgende jaren telkens gegroeid, zelfs in het huidige slechtste economische klimaat sinds ons bestaan", zegt Dr. ir. Jan Scholtes, algemeen directeur van ZyLAB. "Wij bouwen duurzame relaties met onze klanten en werknemers, dit is alleen mogelijk doordat ZyLAB een stabiele privéonderneming is. Wij proberen niet om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, we zijn er zeker van dat we dat kunnen. Iedere klant, ongeacht de grootte, is voor ons belangrijk. Onze 25 jarige geschiedenis is daarvan het bewijs. We richten ons specifiek op de ontwikkeling van de beste information access oplossingen binnen de markt."

Naast de blijvende klanttevredenheid, hebben onafhankelijke bronnen ZyLAB erkend voor zijn marktleiderschap. Meest recent heeft KMWorld Magazine ZyLAB geselecteerd als één van de '100 belangrijkste bedrijven op het gebied van Knowledge Management'. ZyLAB kreeg van Gartner ook de hoogste beoordeling in Gartner's 'MarketScope for E-Discovery Software Product Vendors, 2008' rapport (Debra Logan, John Bace en Whit Andrews, 17 december 2008).

Over ZyLAB
ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Document Management software die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen.
Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security, the White House en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore. Voor meer informatie: www.zylab.com