Ingezonden persbericht



EA's Biggest Games nu in de schappen voor Smallest prices

FIFA 09, Need for Speed Undercover, C&C Red Alert 3 en andere toptitels versterken EA's voorjaaroffensief: Most Wanted

Schiphol-Rijk, 23 april 2009 - Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigt aan dat diverse toptitels vanaf vandaag als voorjaarsaanbieding verkrijgbaar zijn. EA's Most Wanted is een voordeelactie van recent gelanceerde populaire titels van EA. De 'Most Wanted' promotie zal grootschalig onder de aandacht van het publiek worden gebracht en naast veel gameplezier ook een financieel voordeel voor de consument opleveren, hetgeen niet gek is in tijden dat iedere euro telt.

De EA Most Wanted actie omvat bijvoorbeeld knallers van de eerste orde: Need for Speed Undercover(TM) of FIFA 09. DDeze bestsellers voor de Nintendo DS, Sony PSP, PC of PS2-versie liggen nu in de schappen voor het aantrekkelijke voorjaar consumentenadviesprijs van ¤ 19,99. Voor dee Nintendo Wii, Xbox 360 en PS3 is een consumentenadviesprijs vastgesteld van ¤ 29,99.

Maar ook de liefhebbers van een goede 'shooter' komen aan hun trekken. Wat te denken van Battlefield Bad Company voor de Xbox 360 en PS3 voor een consumentenadviesprijs van ¤ 29,99? Ren en Spring je liever oveer daken? Het veelgeprezen First Person-actieavontuur Mirror's Edge(TM) is er nu voordelig met een consumentenadviesprijs van ¤ 199,99 voor PC en voor ¤ 29,99 voor Xbox 360 en PS3 consolles.

Voor de echte horrorfans onder ons mag Dead Space uiteraard niet ontbreken en zal deze verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360 en PS3 voor een consumentenadviesprijs van ¤ 29,99.

Kies je een andere strategie? Dan is Red Alert 3, uitgekozen tot 'Best Strategy Game of the Year', echt iets voor jou. Verkrijgbaar voor de PC voor een veroverende consumentenadviesprijs van ¤ 19,99.

Tot slot kan je je collectie van succesvolle EA-titels compleet maken met Mercenaries 2: World in Flames, de explosieve open wereldgame die zich afspeelt in een uitgestrekt en volledig verwoestbaar Venezuela. Deze titel is verkrijgbaar voor Xbox 360 en de PS3 heeft een consumentenadviesprijs van ¤ 29.99.

De speciale actietitels van EA Most Wanted zijn vanaf 23 april te verkrijgen. De actie zal o.a. door winkelpromotie en een speciale website onder de aandacht worden gebracht.

Ga voor meer informatie naar www.eamostwanted.nl of www.electronicarts.nl.

###