Ingezonden persbericht


Persbericht

Delft, 21 april 2009

Bijzondere spreker geeft lezing in TOP

Op donderdag 23 april geeft een bijzondere spreker een lezing in het Techniek Ontmoetings Punt in Delft. Het is Juval Potugali. Juval is professor in Tel Aviv in Israel en momenteel ook gastdocent aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Delft.

Hij beschouwt de stad niet alleen als de plaats waarin wij leven en wonen maar ook als onderdeel van ons mentale netwerk. Hoe de stad er uit ziet is een weergave van wat wij denken en voelen. Deze manier van kijken naar de stad levert een aantal verrassende conclusies op. Aan de hand van een aantal voorbeelden maakt professor Potugali zijn theorie duidelijk.

Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom in het Techniek Ontmoetings Punt, Hippolytusbuurt 14, Delft. De lezing start om 20.30 uur.

Activiteiten in TOP

Expositie ' Deltatechnologie, duurzame oplossingen voor leefbare delta's '

Fototentoonstelling van een door Delft Design georganiseerde excursie naar Mali.

Maquettes en foto's over het behoud en de verbetering van de Stad Djenne door Delftse TU studenten. Zij liepen stage in Djenne, de beroemde stad langs de Niger in Mali.

Tentoonstelling kunst van Hanny Reneman en Petra Schut

Locatie
Techniek Ontmoetings Punt,Hippolytusbuurt 14 in Delft , www.topdelft.nl Openingstijden: woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur, gratis toegankelijk.

************