Gemoro bluetooth marketing lanceert nieuwe website en nieuwe producten


TILBURG, 20090422 -- Vandaag heeft Gemoro B.V. (www.gemoro.nl) haar nieuwe website gelanceerd. Op de nieuwe website worden de bestaande bluetooth producten & diensten duidelijker en uitgebreider gepresenteerd en worden tegelijkertijd nieuwe bluetooth producten aan het voetlicht gebracht.

August de Vocht, algemeen directeur van Gemoro Bluetooth Marketing, noemt de nieuwe website overzichtelijker en vooral een stuk uitgebreider dan de oude. "Het is op de nieuwe website heel gemakkelijk geworden om ruime informatie te vinden over onze bluetooth producten & diensten. Voor zowel de bestaande als de vele nieuwe producten is, dankzij de overzichtelijkheid van de nieuwe website, direct duidelijk wat de klant ervan mag verwachten.

Onder de nieuwe producten bevinden zich diverse bluetooth zenders waardoor deze producten zich helemaal toesnijden op de eisen van de klant of wederverkoper, ook kunnen wederverkopers nu op een zeer efficiënte manier gebruik maken van het uitgebreide dienstenaanbod van gemoro. Voor haar klanten en wederverkopers heeft gemoro de website verder uitgebreid met een admin tool om zo de lopende campagnes real time te kunnen volgen.

"Met de nieuwe tarieven maakt gemoro het haar klanten mogelijk eenvoudiger een bluetooth product in te zetten," zegt A. de Vocht, algemeen directeur van gemoro bluetooth marketing. "En met de vernieuwde bluetooth producten is het voor onze klanten en wederverkopers eenvoudig om snel en gemakkelijk het juiste systeem in te zetten."

GEMORO nodigt u graag uit om eens een kijkje te nemen op de vernieuwde website, die u vindt op het vertrouwde adres www.gemoro.nl.

Over Gemoro
Gemoro Bluetooth Marketing (www.gemoro.nl) ontwikkelt innovatieve producten die het mogelijk maken voor adverteerders om hun doelgroep 1-op-1 te bereiken en hem een plaatje, banner, video, ringtone of spelletje te sturen. Dit kan dankzij het meest persoonlijke medium: de mobiele telefoon. De adverteerder is hierbij niet gebonden aan het abonnement van de ontvanger. Gemoro is de leading company als het gaat om verhuur van Bluetooth zenders, consultancy en Bluetooth oplossingen.

===





ingezonden persbericht