Gemeente Voorschoten

tentoonstelling Blauwe Tram, halte Voorschoten

Oproep materiaal voor de tentoonstelling Blauwe Tram, halte Voorschoten

historisch museum Op 24 april 2009 start in het Historisch Museum Voorschoten de nieuwe tentoonstelling `Blauwe Tram, halte Voorschoten'. Voor deze tentoonstelling doet het museum een beroep op de lezers van dit blad om bijvoorbeeld tramonderdelen, afbeeldingen, foto's en documenten van of over de Blauwe Tram voor deze tentoonstelling beschikbaar te stellen.

De tentoonstelling zal worden gehouden van 24 april t/m 12 juli 2009. Mensen die spullen over de Blauwe Tram aan het museum in bruikleen willen geven kunnen contact opnemen met de werkgroep tentoonstellingen van het Historisch Museum Voorschoten: Joop Schipper (071) 561 26 13 of Corrie Huguenin (071) 561 59 92.

De tentoonstelling `Blauwe Tram, halte Voorschoten' wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Historisch Genootschap `De Blauwe Tram'. Tevens zal er geput worden uit materialen van het Historisch Museum voorschoten, de gemeente en particulieren.

Meer informatie over deze oproep en het museum is te vinden op: http://www.historischmuseumvoorschoten.nl/

De Stichting Historisch Museum Voorschoten is een stichting zonder winstoogmerk met als doel het historisch erfgoed van de gemeente Voorschoten voor het nageslacht te bewaren en voor geĂŻnteresseerden tentoon te stellen. De stichting heeft hiervoor het Historisch Museum Voorschoten opgericht. De stichting steunt op vrijwilligers, vrijwillige bijdragen (Vrienden van het HMV) en donateurs.

Voor deze tentoonstelling doet het museum een beroep op de lezers van dit blad om bijvoorbeeld tramonderdelen, afbeeldingen, foto's en documenten van of over de Blauwe Tram voor deze tentoonstelling beschikbaar te stellen. De tentoonstelling zal worden gehouden van 24 april t/m 12 juli 2009. Mensen die spullen over de Blauwe Tram aan het museum in bruikleen willen geven kunnen contact opnemen met de werkgroep tentoonstellingen van het Historisch Museum Voorschoten: Joop Schipper 071 561 26 13 of Corrie Huguenin 071 561 59 92De tentoonstelling `Blauwe Tram, halte Voorschoten' wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Historisch Genootschap `De Blauwe Tram'. Tevens zal er geput worden uit materialen van het Historisch Museum voorschoten, de gemeente en particulieren.


* 24 april 2009