Gemeente Delft

Wethouder Ronald Vuijk overhandigt sleutel aan Kennisalliantie Delft

Wethouder Ronald Vuijk heeft onlangs aan de directeur van de Kennisalliantie, Nico van Buren, de sleutel overhandigd van zijn nieuwe accommodatie aan het Crommelinplein in Delft.

De Kennisalliantie is in het huidige onderkomen in het Meisjeshuis uit haar jasje gegroeid. Met ingang van april verhuist de Kennisalliantie naar het Crommelinplein in Delft en zal vanuit daar innovatie en ondernemerschap in Zuid-Holland stimuleren.

De gemeente Delft, als eigenaar van het pand, is opgetogen dat de Kennisalliantie opnieuw gekozen heeft voor een onderkomen in Delft. "Dat de Kennisalliantie zich gaat vestigen in hetzelfde gebouw als het Waterkenniscentrum vind ik een uitstekende keuze. Dit zal ongetwijfeld een meerwaarde opleveren in de vorm van het uitwisselen van informatie en het ontstaan van initiatieven", aldus wethouder Ronald Vuijk.

Op 24 april 2009 zal het nieuwe onderkomen van de Kennisalliantie op feestelijke wijze worden geopend door Asje van Dijk, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland.

Kennisalliantie
De Kennisalliantie is het netwerk voor kennis, innovatie en ondernemerschap in de provincie Zuid-Holland en wordt gedragen door belangrijke spelers in de provincie: overheden, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Kijk voor meer informatie op: www.kennisalliantie.nl.

Noot voor de redactie,

Gemeente Delft