Universiteit van Tilburg

Universiteit van Tilburg 9 april 2009

Informatiemiddag voor MKB over ondernemen in crisistijd

Hoogleraren en docenten geven advies aan ondernemers

Op vrijdagmiddag 24 april 2009 organiseert het Loket MKB van de Universiteit van Tilburg een informatiemiddag voor Brabantse MKB'ers over Ondernemen in economisch zwaar weer. Hoogleraren en docenten van de UvT en de Juridische Hogeschool Tilburg geven uitleg en advies over omgaan met de economische crisis.

Door contacten met ondernemers en andere organisaties merkte het Loket MKB dat er veel vragen waren over de gevolgen van de kredietcrisis. Het Loket MKB nam de uitdaging aan om aan deze kennisbehoefte tegemoet te komen.

Tijdens de informatiemiddag zal Rector Magnificus Philip Eijlander van de UvT een inleiding houden over wat de universiteit voor ondernemers kan betekenen als het gaat om het delen van kennis. In diverse deelsessies kunnen de deelnemers vervolgens dieper ingaan op thema's als het veranderen van het personeelsbeleid, kansen voor de toekomst, pensioenen, de fiscus en marketingbeleid.

Sprekers zijn onder meer hoogleraar empirische macro-economie Ton van Schaik, mr. John Lousberg van de Juridische Hogeschool Tilburg, docent personeelwetenschappen Brigitte Kroon en docent belastingrecht Marc van Oetrs. De middag wordt afgesloten met een informatiemarkt.