Gemeente Spijkenisse


Asfalteringswerkzaam- heden N 218 Bernissebrug te Heenvliet


14 april 2009

Van vrijdag 24 april 20.00 uur tot maandag 27 april 05.00 uur werkt de provincie Zuid-Holland aan de Bernissebrug op de Groene Kruisweg (N
218) ter hoogte van Heenvliet. Verkeer ondervindt ernstige hinder, maar er blijft wel doorgang mogelijk. Het verkeer wordt voor en na de brug in twee richtingen over de busbaan geleid.

Het wegdek van de Bernissebrug wordt voorzien van gietasfalt. Dit type asfalt in speciaal bedoeld voor bruggen en kan alleen aangebracht worden bij een hogere temperatuur en droog weer. Daarom kon de Bernissebrug niet tegelijk met de rest van de N 218 worden geasfalteerd, maar wordt deze nu aangepakt.

Omleidingen
Ter hoogte van de Ringdijk en ter hoogte van de Bernissebrug is een doorsteek naar de busbaan gemaakt. Verkeer vanuit beide richtingen maakt gebruik van deze doorsteek. Verkeersregelaars zullen het verkeer op de Ringdijk begeleiden.

De bussen blijven voor het grootste gedeelte op de busbaan rijden, maar de halte Verdouwenhoeck in Heenvliet is tijdelijk niet in gebruik. Op de hoofdrijbaan wordt een noodhalte gemaakt.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden, omleidingen en andere maatregelen staan op de speciale website van de provincie Zuid-Holland.

Externe links


* N218 [Let op! De website www.n218.nl opent in een nieuw venster]