RTL Group

Nieuw seizoen 'De Pfaff's' van start bij RTl 4

Voor het zevende seizoen geeft de familie Pfaff een kijkje in hun luxe leven. De bijzonder hechte familieband is hét kenmerk voor het reality programma dat vrijdag 24 april te zien is met het nieuwe seizoen bij RTL 4.

Robert Pino: Voordat ik mensen ga bevrijden van hun angst vraag ik ze altijd: Wat wil je zijn, een gevangene van je verleden of een pionier van je toekomst? Het is jouw keuze!

Bij de zussen Pfaff lijkt het huiselijk geluk compleet. Met elk twee opgroeiende kinderen hangt er voorlopig geen gezinsuitbreiding in de lucht. De familie Gooris verwelkomt enkele nieuwe bewoners, en dat is voor Sam en Dobberman Angie nog een beetje wennen. Ook Carmen krijgt gezelschap tijdens haar -schaarse- momenten van rust in de ouderlijke villa.

De Pfaffs genieten van elke zonnige dag. Niet alleen Carmen, maar ook Sam lijkt zich te amuseren met zijn groene vingers. In de nieuwe serre kweekt Carmen groentes die zich uitstekend lenen voor haar zomerse familiebarbecues.

Ook de kleinkinderen leven zich naar hartelust uit op het domein van de ouderlijke villa. Liam lijkt de streken van zijn grote broer Keano naadloos te kopiëren. Bruce is dan weer niet op zijn mondje gevallen en is niet vies van een beetje tegenspraak. Fay is meer het rustige type en ontpopt zich - tot grote vreugde van Lyndsey - tot een waardig prinsesje. Ook Shania en Kenji worden groot. Shania is haar prinsessenjurkje ontgroeid en lijkt meer en meer over een eigen willetje te beschikken. Zo moeder, zo dochter dus. Kenji is dan weer ontegensprekelijk de zoon van zijn vader. Wanneer hij samen met Sam op het podium staat is het niet Sam, maar Kenji die de show steelt.

Maar er moet ook nog gewerkt worden. Debby en Kelly hebben het druk met de zaak, en ook Lyndsey werkt nog steeds parttime. De mannen proberen hun steentje bij te dragen in het huishouden, waarbij de één daar beter in slaagt dan de ander.

Jean-Marie haast zich van de ene afspraak naar de andere. Zijn agenda is rijkelijk gevuld met afspraken voor het goede doel, en af en toe waagt 'El Simpatico' zich aan een nieuwe uitdaging.

Bovenal blijven de gezellige familiemomenten centraal staan in het hectische leven van de Pfaffs. Als een trouwe hond waakt Carmen over haar kroost en zorgt ze ervoor dat de familiebanden regelmatig worden aangehaald. Maar tijdens een kampeertripje naar de Ardennen wordt het gezinsgeluk onverwachts overschaduwd. Carmen komt lelijk ten val en moet in allerijl onder het mes. Carmen is voor enkele weken buiten strijd. Gelukkig kunnen de Pfaffs terugvallen op een hechte familieband en slaat iedereen de handen in elkaar om het grote huishouden draaiende te houden.

Uitzending RTL 4, wekelijks, vanaf vrijdag 24 april, tussen 23. 00 en 23.45 uur.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met RTL Nederland Communicatie Tamara de Kruijff, via tel: 035 6718 938 of tamara.de.kruijff@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.