RTL Group

'De TV Kantine' in de ban van Obama

De Amerikaanse president Barack Obama komt naar Nederland om een bezoek te brengen aan de talkshow 'Pauw & Witteman'. 'De TV Kantine' is compleet in de ban van Obama. Jan Peter Balkenende maakt samen met de koningin van de Nederlandse media, Linda de Mol, een promofilmpje van ons hippe kikkerlandje. Kim Holland kan 'de machtigste man van de wereld' helaas niet ontmoeten omdat ze opnames heeft voor de film 'Wip Holland Wip'. Maar omdat Kim niet gemist kan worden in 'De TV Kantine', nodigt ze haar vrome tweelingzus Karin Holland (gespeeld door de echte Kim Holland) uit om plaats te nemen achter de kassa. Maar om te voorkomen dat de klanten het verschil zien, moet Karin eerst een spoedcursus Kim Holland volgen.

Nieuwe gezichten in 'De TV Kantine' zijn naast Barack Obama, Jan Peter Balkenende en Linda de Mol ook Willem Nijholt, Philip Freriks, Geert Wilders, Clairy Polak, Mien Dobbelsteen en dokter van der Ploeg. Niet alleen de echte Kim Holland speelt een gastrol deze aflevering, ook van de andere keycharacter Joop Braakhekke duikt de originele versie op.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 24 april, tussen 22.00 en 22.30 uur.

Website: rtl.nl/tvkantine

---

Noot aan de redactie: Voor foto's kunt u bellen met 035 - 6718553. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, RTL Nederland, via tel: 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.