Provincie Noord-Holland

Tv programma Sport in Holland vrijdag van start

23-4-2009

De bankhangers hebben allemaal een ander excuus om niet te sporten, maar deze week gaan ze hun leven beteren Notoire niet-sporters gaan samen met Yvonne van Gennip de uitdaging aan!

Vanaf vrijdag 24 april gaan Ton, Ilse, Angela, Aart, Joëlle, Michel, Frank en Wendy zich voor het eerst in het zweet werken met basketbal. In de aankomende weken volgen skeeleren in Schoorl, atletiek in Amsterdam wielrennen in Alkmaar, kickboxen in Purmerend, kanoën in Spaarnwoude, voetballen in Volendam en zeilen in Amsterdam.

Wat je te wachten staat
Starten met sporten gaat gepaard met veel lol en ongekende successen, maar er zijn ook momenten dat het even niet goed gaat, de prestaties tegenvallen en dat er allerlei lichamelijke pijntjes de kop op steken. Het is een kleurrijke en gedreven groep die elkaar stimuleert om door te gaan, en hopelijk worden de kijkers ook gemotiveerd!

Zelf sporten?
En nu jij nog. Voor de bankhangende kijker is er het interactieve sportplatform www.sportinholland.nl. Natuurlijk zijn hier de dagelijkse verhalen van de deelnemers terug te lezen, maar er is ook veel leuke en praktische informatie te vinden over de diverse sporten, en over hoe en waar jij aan de slag kan. Vraag en aanbod komt hier bij elkaar en door je eenvoudig aan te melden vind je leuke clinics, activiteiten in de buurt en misschien ook iemand om mee te gaan sporten!

Sport in Holland wordt vanaf 24 april iedere week uitgezonden om 10.40 uur op Nederland 2 bij Omroep Max. De herhaling is op de zaterdag om 13.00 uur op Nederland 1. Sport in Holland is een initiatief van Sportservice Noord-Holland en wordt ondersteund door Provincie Noord-Holland, het Ministerie van VWS en Provinciale Sportraden.

Nieuwsredactie