Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.26 uur

Utrecht , 24-04-2009

Fietser gewond na verkeersongeval

ZEIST Op donderdagochtend heeft aan de Nicolaas Beetslaan om ongeveer 08.35 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij is een 12-jarige jongen uit Utrecht gewond geraakt.

De jongen reed met zijn fiets over de Constantijn Huygenslaan toen een 52-jarige automobilist uit Zeist vanuit de Nicolaas Beetslaan kwam rijden. De automobilist kon niet meer op tijd remmen voor de fietser en raakte hem, waardoor de jongen ten val kwam. Hij liep een hoofdwond op en is met de ambulance naar het UMC in Utrecht vervoerd. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Heler aangehouden

BILTHOVEN De politie heeft in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 april om omstreeks 02.00 uur een man aangehouden op verdenking van heling van een fiets.

Surveillerende agenten in burger zagen die nacht op de Soestdijkseweg Noord een man fietsen met een andere fiets op zijn rug. Agenten spraken de man (25 jaar en afkomstig uit Maartensdijk) hierop aan. De verdachte verklaarde de fiets voor tien euro op straat te hebben gekocht. Agenten hebben hem daarop aangehouden en de fiets in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt