2300 kinderen geholpen dankzij Monique Velzeboer Foundation

24/04/2009 11:42

Liliane Fonds

Recordopbrengst voor Liliane Fonds

De opbrengst van het project Goud in Ghana, waarvoor de Monique Velzeboer Foundation in 2008 kalenders en kaartenseries vervaardigde ten gunste van het Liliane Fonds, bedraagt maar liefst 300.000 euro. Een gouden recordbedrag dat mede te danken is aan maatproducten voor bedrijven en organisaties en samenwerking met de Nationale Postcode Loterij.

Cheque-uitreiking

Op donderdag 23 april hebben fotografe Monique Velzeboer en art director Erma Rotteveel (Windkracht 10) een cheque met deze recordopbrengst overhandigd aan de directeur van het Liliane Fonds, Kees van den Broek. Dit gebeurde tijdens de Art & Antiques Fair in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch die tot 26 april te bezichtigen is. Op deze beurs heeft het Liliane Fonds een eigen afdeling waar Velzeboer exposeert met foto's van bijzondere kinderen met een handicap die zij de afgelopen acht jaar in diverse ontwikkelingslanden maakte.

Jubileumjaar 2010

Het succesvolle duo Velzeboer en Rotteveel, drijvende krachten achter de Monique Velzeboer Foundation, weet al jaren met diverse producten hoge opbrengsten te genereren voor het Liliane Fonds. Op indrukwekkende wijze portretteren zij daarvoor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Ook voor 2010, het jubileumjaar van het Liliane Fonds, maakten zij een prachtige serie foto's. Ditmaal in het revalidatiecentrum Casa da Crianca Paralitica in Brazilië. Het thema voor het jubileumjaar is Feest, en dat spat er vanaf! De producten voor 2010 zijn vanaf september 2009 verkrijgbaar.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.