Gemeente Oldenzaal


Actueel nieuws

Alle Oldenzaalse evenementen in een overzicht

gepubliceerd op : 24-4-2009

Wethouder Termijtelen neemt aanstaande vrijdag het eerste exemplaar van de Oldenzaalse UIT-agenda in ontvangst. Inwoners én bezoekers van Oldenzaal kunnen in de nieuwe UIT-agenda zien wat, wanneer wordt georganiseerd in de Boeskoolstad. De VVV Oldenzaal tekent voor de realisatie van de UIT-agenda die in mei voor het eerst wordt verspreid.

Muziek, theater, film, recreatie, sport, horeca: Oldenzaal is een bruisende stad met een grote diversiteit aan activiteiten. Tot nu toe was de informatie over evenementen in Oldenzaal nog niet op een centrale plek te vinden. De gemeente heeft in de Cultuurnota aangegeven het belangrijk te vinden de coördinatie en communicatie hieromtrent te verbeteren. De VVV Oldenzaal heeft opdracht gekregen om de communicatie te verzorgen en ontvangt hiervoor van de gemeente een financiële bijdrage. Het resultaat van de inspanningen van de VVV is een UIT-agenda waarin alle evenementen in Oldenzaal worden genoemd.

Waar is de UIT-agenda te vinden?

De Oldenzaalse UIT-agenda is herkenbaar aan het bekende beeldmerk Hanzestad Oldenzaal, de Glimlach van Twente. Ruim 2.200 flyers met de UIT-agenda liggen vanaf begin mei bij onder andere hotels, campings, horecagelegenheden en VVV's in de regio. Deze flyer wordt negen keer per jaar verspreid. Daarnaast is in iedere editie van het huis-aan-huis magazine ´De Glimlach´ een evenementenkalender opgenomen. De VVV zal vanaf mei 2009 in samenwerking met de redactie die ruimte gebruiken voor de UIT-agenda. Eind mei zal de speciale website voor de UIT-agenda gelanceerd worden onder de naam uitinoldenzaal.nl.

Aanmelden evenementen

De VVV in Oldenzaal is verantwoordelijk voor de samenstelling van de nieuwe UIT-agenda. Als u een activiteit of evenement op het gebied van muziek, theater, film, (recreatie) sport, horeca, recreatie en toerisme wilt laten opnemen dan kunt u deze mailen naar info@uitinoldenzaal.nl.