FloraHolland


Oranje voert de boventoon in BloemPlaza

NAALDWIJK (24 april 2009) - In aanloop naar Koninginnedag staat BloemPlaza volgende week bol van de oranje bloemen. Naast de verscheidenheid aan oranje producten worden ook producten gepresenteerd die vernoemd zijn naar leden van het Koninklijk Huis. Zo maakt de lelie `prinses Amalia' deel uit van deze themapresentatie, evenals de grootbloemige roos `Amalia'. De Freesia `MaXiMa(al)' wordt ook getoond. Deze Freesia is een echte topper die met haar lange stelen en vollere bloemen in BloemPlaza te bewonderen zijn. Een presentatie met een hoog koninklijk gehalte!

Het assortiment oranje bloemen heeft op de klokken van FloraHolland Naaldwijk al jaren een stabiel aandeel van circa zes procent. Via deze themapresentatie in BloemPlaza wordt de kleur oranje en onze nationale feestdag nog eens extra onder de aandacht gebracht.

BloemPlaza: etalage van het assortiment
In BloemPlaza op FloraHolland Naaldwijk worden steeds wisselende productpresentaties georganiseerd die aansluiten op de seizoenen, geefmomenten en (inter)nationale promotiecampagnes. Niet alleen kwekers presenteren hier hun assortiment, ook veredelaars kunnen van deze mogelijkheid gebruikmaken. In BloemPlaza is een prominente plek ingeruimd voor Fleur Primeurs, de noviteiten in het assortiment van FloraHolland. Verder kunnen inkopers in BloemPlaza kennismaken met Kopen op Afstand. Een ander onderdeel van BloemPlaza is de uitbloeiruimte, waar producten getest worden. BloemPlaza is te vinden naast afmijnzaal A en is geopend van 05.30 tot 16.00 uur.