Gemeente Lingewaal


Informatiebijeenkomst gedupeerde ondernemers stroomstoring december 2007

De Kamer van Koophandel wil zich sterk maken voor de schade-uitkeringen van gedupeerde ondernemers tijdens de stroomstoring van december 2007. Het Ministerie van Defensie wil namelijk ondernemers die ten tijde van de stroomstoring geen noodstroomvoorziening in huis hadden, korten op hun schade-uitkering.

Om duidelijkheid te verschaffen organiseert de Kamer van Koophandel samen met de Dienst Regelingen een informatiebijeenkomst. Dienst Regelingen zal tijdens deze bijeenkomst uitleg geven over de manier waarop zij schades afhandelt en waarom kortingen worden toegepast. Gedupeerde ondernemers zullen ook individueel te woord worden gestaan. Wanneer ondernemers zich na de uitleg van die avond nog steeds niet kunnen vinden in de aangeboden uitkering kunnen zij nog dezelfde avond terecht bij een van de aanwezige advocaten. Na de bijeenkomst bekijkt de Kamer van Koophandel of verdere stappen nodig zijn.

Gedupeerde ondernemers van de stroomstoring worden van harte uitgenodigd op de informatiebijeenkomst welke wordt gehouden op 18 mei 2009 in Zalencentrum De Colonie adres Regterweistraat 5 te Waardenburg vanaf 19.00 uur.