Gemeente Kaag en Braassem

Doe mee aan de Zuid-Hollandsprijs 2009
polder.jpg

De provincie Zuid-Holland daagt professionals, studenten en bewoners uit om plannen in te zenden die de woon- en leefomgeving van het landelijk gebied verbeteren. Met de Zuid-Hollandprijs wil de provincie aandacht en waardering tonen voor initiatieven van burgers en organisaties die bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke themaâs.

Opdracht

Thema van de Zuid-Hollandprijs 2009 is de kwaliteit van woon- en leefomgeving in het landelijk gebied. De provincie wil weten hoe zij moet inspelen op ruimtelijke trends en ontwikkelingen, zodat kwaliteit van woon- en leefomgeving in het landelijke gebied nu en in de toekomst behouden blijft of versterkt wordt. Welke kansen liggen er? Welke ingrepen zijn nodig? Welke strategieën moeten we kiezen? Hoe kunnen we de themaâs positief benutten in een innovatief en duurzaam ontwerp? Welke bijdrage moeten bestuurders, burgers en andere betrokkenen in Zuid-Holland leveren om het ontwerp te realiseren?

Â

Meedoen?

Wilt u mee doen aan deze prijsvraag? Dan kunt u zich tot 1 juni 2009 aanmelden bij de provincie. Uw inzending moet uiterlijk 1 september 2009 binnen zijn bij de provincie. De contactinformatie vindt u in het document onderaan deze pagina. De eerste Zuid-Hollandprijs 2009 wordt uitgereikt op donderdag 15 oktober 2009 door de Commissaris van de Koningin.

Â

Meer informatie

De provincie heeft een een wedstrijdschema opgesteld. Dit document kunt u downloaden onderaan deze pagina. Voor meer informatie kunt u tevens een bezoek brengen aan de website van de provincie Zuid-Holland.

Â

Â


* Het wedstrijdprogramma Zuid-Hollandprijs 2009.pdf (1,47 MB)