Gemeente Nuth


Veel reacties na oproep stembureauleden

Op onze advertentie om nieuwe stembureauleden voor de verkiezingen is tot onze vreugde massaal gereageerd. Ongeveer 75 personen hebben zich aangemeld.

Samen met de circa 40 stembureauleden die al op de lijst stonden hebben we nu een zeer uitgebreide lijst waaruit we kunnen putten.

Voor de komende verkiezingen van het Europees Parlement heeft het College van Burgemeester en Wethouders inmiddels een eerste keuze uit alle aanmeldingen gemaakt. Aangezien er nog maar weinig tijd is tot 4 juni a.s. zijn allereerst de mensen met enige ervaring benoemd, daarna is er uit de overige aanmeldingen een gelijke verdeling gemaakt tussen man en vrouw, oud en jong, vroege en late aanmelding.

Â

De benoemde stembureauleden zullen binnen twee weken een pakket met informatie ontvangen waarbij tevens wordt aangegeven op welk stembureau zij benoemd zijn. Voor hen zal er op 20 mei a.s. ook nog een informatiebijeenkomst worden gehouden.

Â

Voor alle andere geïnteresseerden geldt dat zij zijn opgenomen in het reservebestand. Ook zij zullen binnen twee weken hiervan een bericht ontvangen. Langs deze weg wil de gemeente alle geïnteresseerden bedanken voor de getoonde interesse.

Â

Â

Voor nadere informatie is kunt u contact opnemen met Con Creemers van bureau burgerzaken, telefoonnummer 045-5659225.Â

Â

---