Dienstenbond CNV

Nieuws

24 april 2009

Eindresultaat sociaal plan Friesland Bank; het woord is aan de leden

Afgelopen dinsdag 21 april 2009 is er een eindresultaat bereikt tussen de vakbonden en de Raad van Bestuur van de Friesland Bank over een nieuw Sociaal Plan.Een resultaat betekent dat we geen onderhandelingsakkoord hebben. Dit komt omdat we niet alle punten hebben binnengehaald die tijdens de ledenvergadering zijn benoemd. De Friesland Bank heeft uiteindelijk een eindbod gedaan. Wij leggen dit dan ook neutraal aan u voor.

Bijgaand vindt u de voorstellen van de werkgever, die wij u al tijdens de ledenbijeenkomst hebben toegelicht. U vindt het resultaat achter elk punt, vetgedrukt.

Graag nodig ik u uit voor een nieuwe ledenbijeenkomst en wel op;

Woensdag 6 mei 2009
In Intermezzo, Stationsweg 6 te Leeuwarden
Aanvang; 17.00 uur

Als u op dit tijdstip nog moet werken stelt de Friesland Bank u in staat deze bijeenkomst bij te wonen, zolang er bezetting is gegarandeerd.
Wederom staat deze bijeenkomst van de gezamenlijke vakbonden open voor uw collega's, die nog geen lid zijn, maar dat wel willen worden. De stemming over dit resultaat zal wel alleen onder de leden plaatsvinden en daarvoor treft u bijgaand een stemformulier aan. Deze ontvang ik graag retour uiterlijk maandag 11 mei a.s.

Gert-Jan Seffinga, telefoon 0512 - 583 440.
g.seffinga@remove-this.cnvdibo.nl