Qurius NV

Benoemingen Qurius Boards

Benoemingen Qurius Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur

24 april 2009 - De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april 2009 heeft conform de bindende voordracht de heer Evert H. Smid benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Qurius N.V. De heer Smid is oprichter en directeur van Eehaes Participaties B.V. en voormalig directeur van de Atlas Investeringsgroep N.V. Zoals aangekondigd op 2 april 2009 is de heer Erik Westerink per 24 april 2009 teruggetreden uit de Raad van Commissarissen.

Tevens heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders de heer Michiel Wolfswinkel conform de bindende voordracht benoemd als Lid van de Raad van Bestuur in de functie van Chief Financial Officer.

Einde persbericht

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 1.000 medewerkers; het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland en Oostenrijk, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden en het near shore development centre in Tsjechië bedient Qurius ruim 2.800 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en is onderdeel van de AScX-index. Op dit moment heeft Qurius 105.432.619 aandelen uitstaan. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.com.

Contact
Qurius, Suzanne Schaapman: tel. +31 (0)418 683 500 or s.schaapman@qurius.com