Senternovem

24-04-2009 | Eerste schakeldag groot succes!

Op donderdag 16 april hebben circa 280 milieuvergunningverleners en milieuhandhavers van gemeenten, provincies, waterschappen en milieudiensten de eerste Schakeldag in het Evoluon te Eindhoven bezocht. Bodem+ heeft op deze Schakeldag twee sessies gegeven over de onderwerpen Bodembescherming en HUM-Bbk. Daarnaast konden de deelnemers alle bodemvragen kwijt in de informatiestand van Bodem+ op het Marktplein.

Was u niet in de gelegenheid om deze schakeldag te bezoeken? Dan hebt u dit voorjaar nog een tweede kans. Op 12 mei 2009 organiseert InfoMil in samenwerking met Bodem+ en het taakveld Afval een tweede Schakeldag in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze Schakeldag is inhoudelijk volledig gelijk aan de eerste. Onderwerpen die aan bod komen zijn: agrarische wetgeving, lucht, luchtwaliteit, geluid, WRO, MER, water, Wabo, wetgeving en handhaving, geur, externe veilihgie, asbest, afval en bodem.

Ook op 12 mei heeft u dus de gelegenheid om in één dag informatie te verzamelen over de actualiteiten in de milieuwet- en regelgeving en collega's uit het veld te spreken. De informatie wordt op maat aangeboden, gelet op kennis, expertise en interesse. Bent u op zoek naar verdieping of juist een algemene uitleg? Wilt u actief deelnemen aan de sessies? Wilt u informatie en advies krijgen over diverse onderwerpen via de presentatie units op het Marktplein? Of wilt u oefenen met een instrument? De Schakeldag biedt u dit alles onder één dak.

U kunt zich inschrijven voor de Schakeldag op 12 mei 2009 via deze speciale pagina. De kosten voor deelname aan een Schakeldag zijn EUR 150,= (inclusief BTW).

Externe links (worden geopend in een nieuw venster)

Infomil Schakeldagen