Ingezonden persbericht


AREOPAGUS

Centrum voor kerk, cultuur en samenleving in Waterland www.areopagus.nl

PERSBERICHT

Vrijdag 24 april 20.00 uur, Lutherse kerk in Monnickendam

VERHALENFESTIVAL
Door het Noordhollands Centrum voor Amateurtoneel en koor Nootweer

Het Verhalenfestival in Monnickendam heeft een reputatie die klinkt als een klok. Verhalenvertellers, Waterland stroomt er van over. Ook deze nieuwe editie, a.s. vrijdag de 24ste april, serveren natuurtalenten hun korte verhaal uit aan het samengestroomde publiek. Het Noordhollands Centrum voor Amateurtoneel tekent met Areópagus voor de organisatie.
Tussen de bedrijven door zingt het Zuiderwouder koor Nootweer. Hun aanstekelijke liederen passen uitstekend bij de verhalen. De leiding is in handen van Tia Postma.
Om enkele verhalenvertellers vast te noemen: Kees Degeling, Ger Gelmer, Marten Horjus, Roel Box, Lies Couvert, en Annelies van Rijswijk. Een kort verhaal van de laatste, Annelies van Rijswijk, is onlangs geselecteerd voor Duizend Woorden, het beroemde verhalenproject van VPRO-radioprogramma De Avonden en uitgeverij Nieuw Amsterdam. Tot slot Het Verhalenfestival in Zestien Woorden van Annelies: 'De mooie Lutherse kerk, leuke muziek en spannende verhalen, ik vind het altijd een fijne avond.'
Zegt het voort.

Over Areópagus
Areópagus is het centrum voor kerk, cultuur en samenleving in Waterland (en de rest van de wereld). Zie www.areopagus.nl.

_____
Noot voor de redactie,