Ingezonden persbericht


Laatste unieke akoestische optredens Anneke van Giersbergen

Na buitenlandse tour, akoestische uitvoeringen wegens succes in herhaling

Unieke akoestische shows

Afgelopen februari gaf Anneke van Giersbergen samen met haar band Agua de Annique twee unieke akoestische shows in de Melkweg, Amsterdam en in de Oosterpoort, Groningen. Tijdens deze shows waren ondermeer gastartiesten als Sharon den Adel (Within Temptation), Kyteman, Niels Geusebroek (Silkstone) en Marike Jager aanwezig. Deze twee shows waren zo succesvol dat er een vervolg aan gegeven moest worden.

Tour door Griekenland en Zuid-Amerika afgerond

Na een paar succesvolle tours in het buitenland eerder dit jaar: Griekenland en Latijns Amerika, kruist Anneke van Giersbergen weer door haar eigen mooie Nederland met Agua de Annique om een select aantal shows te geven.

De komende zomer staat namelijk voor Agua de Annique in het teken van het voltooien van hun eigen studio en het opnemen van een nieuw album. Een aantal van die nieuwe nummers zullen ze tijdens de shows in Nederland ook live spelen.

Anneke hierover: 'Na succesvolle akoestische optredens in Amsterdam en Groningen eerder dit jaar, kregen we met de band vele aanvragen. De shows in het Patronaat en de Bosuil zullen een mix zijn tussen akoestische- en rockversies van onze songs, samen met de fantastische Niels Geusebroek (Silkstone). In Gouda en Oss zullen we onze eerste elektrische optredens geven in Nederland.'

Info optredens:

* 24 april, 2009 - So What, Gouda

* 8 mei, 2009 - Patronaat, Haarlem

* 16 mei, 2009 - Bosuil, Weert

* 29 mei, 2009 - Luxor Live, Arnhem

* 13 juni, 2009 - Groene Engel, Oss

www.aguadeannique.com

www.myspace.com/aguadeannique

http://aguadeannique.hyves.nl/



Ingezonden persbericht