College bouw ziekenhuisvoorzieningen


Cursussen Brandveiligheidsmatrix

In het kader van het project Brandveiligheid in de zorg worden in juni 2009 drie cursussen gegeven over het werken met de Brandveiligheidsmatrix. En in november zal in de Utrechtse Jaarbeurs een Brandveiligheidsbeurs plaatsvinden.

24 april 2009 - In 2008 is het Bouwcollege op verzoek van het ministerie van VWS een project gestart om (bestuurders van) zorginstellingen meer alert te maken op de problematiek van de brandveiligheid. Als onderdeel daarvan is de Brandveiligheidsmatrix ontwikkeld, die tijdens een nationale Brandveiligheidscongres in januari 2009 is gelanceerd. In juni 2009 worden drie cursussen georganiseerd over het werken met deze Brandveiligheidsmatrix. Bovendien wordt op 4 en 5 november 2009 in de Jaarbeurs in Utrecht een Brandveiligheidsbeurs gehouden, waarbij tevens een aantal workshops over de problematiek worden gegeven.

organisatie
De organisatie van deze activiteiten is in handen van het Centrum Zorg en Bouw, meer informatie is te vinden op de website www.brandveiligheidindezorg.nl.