Politie Gelderland-Zuid

Motorrijder verongelukt op Maas en Waalweg

Winssen, 24-04-2009 o Donderdagavond rond 17.40 uur werd melding gemaakt van een ernstig verkeersongeval op de Maas en Waalweg (N322) ter hoogte van Winssen. Daarbij zouden een motorrijder en een personenauto betrokken zijn. De hulpverleningsdiensten politie, ambulance, brandweer en de traumahelikopter rukten uit. Ter plaatse bleek eerste hulp aan de motorrijder niet meer te mogen baten. De 60-jarige man uit Erp is bij het ongeval overleden.

Zover nu bekend kwam de motorrijder, een 60-jarige man uit het Brabantse Erp, rijdend vanuit de richting Druten in de richting van de A73/Nijmegen, ten val en kwam daarbij op de andere weghelft terecht. Een tegemoetkomende automobiliste kon hem niet meer ontwijken. De vrouw liep een lichte verwonding op door het opengaan van een airbag, maar kwam verder met de schrik vrij.

Weg tijdelijk afgesloten
Politiemensen van de afdeling Verkeersongevallen Analyse zijn bezig met een technisch sporenonderzoek naar de exacte toedracht. In verband met de hulpverlening en het politieonderzoek is de Maas en Waalweg ter hoogte van Deest in beide richtingen afgesloten geweest tot 20.30 uur. (01)

Laatst gewijzigd 24-04-2009 7:54 | © Regio Gelderland-Zuid |