Ingezonden persbericht


Radio Veronica start nieuw online station '90's Top 590'

Naarden, 24 april 2009 | Vandaag start Radio Veronica met het nieuwe online radiostation '90's Top 590'. Op dit online station is de populaire hitlijst de '90's Top 590' te horen, met alle populaire hits uit de jaren '90. Deze lijst is samengesteld aan de hand van de stemmen van Radio Veronica-luisteraars.

De '90's Top 590' wordt ieder jaar uitgezonden op Radio Veronica en bevat klassiekers als 'Nobody's Wife' van Anouk, 'Angels' van Robbie Williams, 'One' van U2 en 'Smells Like Teen Spirit' van Nirvana. Dit jaar staat Guns N' Roses op nummer 1 met het nummer 'November Rain'. Station-voice van het 90's Top 590'online station is Radio Veronica-DJ Patrick Kicken, bekend van de programma's 'Keihard Kicken' en Kicken's Volle Vrijdag Show'.

De jaren '90 werden gekenmerkt door een mengelmoes van allerlei muziekstijlen. Van de grunge van Nirvana tot de eurohouse van 2 Unlimited en van de rechttoe rechtaan-rock-'n-roll van Bon Jovi tot de happy hardcore van Charley Lownoise & Mental Theo. Met het nieuwe online radiostation neem je een duik in de jaren '90 die naast lekkere muziek ook bekend stond om de Monica Lewinsky-affaire, het tv- programma 'Big Brother' en de Flippo rage.

Naar aanleiding van het succes van de 'Top 1000 Allertijden' en '80's Top 880' online radiostations is gebleken dat de thema hitlijsten razend populair zijn bij de luisteraars van Radio Veronica. Met het 90's Top 590 radiostation, kunnen luisteraars het hele jaar door naar de beste 90's hits luisteren.

De volledige '90's Top 590' is te lezen op Radioveronica.nl en te beluisteren via Radioveronica.nl, de verschillende radioportals en via de speciaal ontwikkelde Radio Veronica gadget voor Hyves en de iPhone die te vinden is op Radioveronica.nl.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht