Ingezonden persbericht


Persbericht

Webgains en One Stop Webshop vormen perfect affiliate-duo

Samenwerking biedt webwinkels kostenefficiënte advertentiemogelijkheden

Amsterdam, Rotterdam, 24 april 2009 ­ Webgains, een vooraanstaand affiliate-netwerk, is een samenwerking aangegaan met One Stop Webshop, een ervaren webshopontwikkelaar. Hierdoor profiteren klanten van One Stop Webshop van aanzienlijke kortingen wanneer zij affiliate-marketingactiviteiten uitvoeren via het netwerk van Webgains.

De vraag naar affiliate-marketing neemt bij webwinkeliers steeds meer toe. Dit is een vorm van adverteren op het web, waarbij de kosten afhangen van het resultaat. Via het netwerk van Webgains kunnen de klanten van One Stop Webshop adverteren op basis van bijvoorbeeld kosten per klik, per lead of per sale. De webwinkels bepalen zelf de hoogte van deze bedragen. Webgains doet ze hiervoor een voordelige aanbieding: ze kunnen nu een abonnement afsluiten zonder opstartkosten te betalen. Daarbij betalen ze het eerst halfjaar geen vast maandbedrag. Het tweede halfjaar rekenen ze slechtst de helft van het vaste maandbedrag af. De One Stop Webshop-klanten sluiten hiervoor een overeenkomst met Webgains zonder verdere tussenkomst van One Stop Webshop.

Michel Willems, directeur van One Stop Webshop: "Onze klanten die gebruikmaken van affiliate­marketing, zien hun omzet meestal flink stijgen. Wij helpen onze klanten graag met meer dan een gelikte en functionele webwinkel. Daarom hebben we voor hen een aanbieding bij Webgains geregeld. Bij Webgains hoef je geen A-merk te zijn om als serieuze klant behandeld te worden. Daarnaast beschikt het bedrijf over een uitstekend netwerk ­ beide punten spreken ons erg aan. We spelen deze service dan ook graag door aan onze klanten."

"We zien One Stop Webshop als een geschikte partner vanwege zijn eigen jarenlange ervaring als webwinkelier. Dit bedrijf weet precies waaraan een goede online winkel moet voldoen", zegt Leonie Jongerius, directeur van Webgains. "Service staat bij deze partij net als bij ons hoog in het vaandel. Samen met haar goede kennis van affiliate-marketing vormen we een goede match."

Voor meer informatie over deze samenwerking en de actie: www.one-stop-webshop.nl/webgains-korting.

Over One Stop Webshop
One Stop Webshop (www.one-stop-webshop.nl) is de enige Nederlandse webshopontwikkelaar die is opgezet door ervaren webwinkeliers. Dit heeft geresulteerd in complete software en zoekmachinevriendelijkheid, maar ook in een uitgebreide service, tips en persoonlijke ondersteuning. One Stop Webshop heeft al meer dan 340 webshops het levenslicht laten zien.

Over Webgains
Webgains is opgericht in 2005 en is een internationaal marktleidend affiliate-marketingnetwerk. Het bedrijf biedt een uiterst effectieve combinatie van gebruiksvriendelijke technologie en hoogwaardig accountmanagement voor zijn klanten. Met volledig op maat gemaakte platformen voor Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Spanje, Ierland en de Verenigde Staten is Webgains het snelst groeiende affiliate-netwerk in de wereld. Het netwerk verzorgt internationale transacties die in het voordeel werken van zowel de affiliates als de verkopende partijen. Webgains is een bedrijfsonderdeel van ad pepper media International N.V., een wereldwijde online marktingspecialist. Voor meer informatie over Webgains: www.webgains.nl.