Ingezonden persbericht


Persbericht

Jabra luidt nieuw tijdperk in met de nieuwste mobiele muziekheadset: de Jabra HALO

Kristalhelder stereogeluid met veelzijdige en prachtig vormgegeven muziekheadset van Jabra

Delft, 24 april 2009 - Vanaf nu kan iedereen grenzeloos genieten van zijn favoriete muziek met de nieuwste mobiele muziekheadset van Jabra: de Jabra HALO. Deze trendy en prachtig vormgegeven headset is draadloos te verbinden met een mobiele telefoon met Bluetooth(TM) technologie, maar kan ook via een bluetoooth dongle of de meegeleverde kabel aangesloten worden op bijvoorbeeld een laptop, MP3-speler of zelfs op een televisie. Muziekliefhebbers kunnen nu overal en altijd muziek luisteren en gebeld worden.

Het 'touch sensitive' bedieningspaneel is keurig verwerkt in de zijkant van de headset en het volume kan op afstand worden geregeld. Wanneer de headset via bluetooth verbonden is met een mobiele telefoon wordt de muziek automatisch gedimd zodra er een oproep binnenkomt en kan er ongestoord een gesprek worden gevoerd. Een gesprek missen is er niet langer bij.

De Jabra HALO headset is ontwikkeld door GN Netcom, producent van innovatieve headsetoplossingen, en heeft het klassieke headset-model een nieuwe vorm gegeven voor een cool imago. Met de intuïtieve aan/uittoets, een discreet display dat de connectiviteit en de levensduur van de batterij weergeeft, een volumetoets en een opvouwbare hoofdband, is de headset mede dankzij de opvouwbare hoofdband, klein genoeg om overal mee naar toe te nemen, maar toch ook groot genoeg om indruk te maken.

De Jabra HALO is te gebruiken met elke Bluetooth(TM) draadloze technologie (A2DP) en alle 3.5mm. muziekspelers. Voor apparatuur zonder Bluetooth(TM) technologie wordt een kabel meegeleverd. Op deze manier kan de headset zowel draadloos als met kabel verbonden worden. Men heeft slechts één headset nodig om de muziek op de mobiele telefoon, laptop, MP3-speler en zelfs televisie te beluisteren.

De Jabra HALO biedt geweldige audiokwaliteit met kristalhelder geluid zowel bij het beluisteren van muziek als wanneer men een gesprek voert. Met Noise Blackout(TM), een gloednieuwe technologie die ervoor zorgtt dat storende achtergrondgeluiden direct worden geëlimineerd, lijkt het net of de persoon met wie je aan het bellen bent naast je staat. Noise Blackout(TM) is exclusief ontwikkeld door GN Netcom. Deze technologie maakt gebruik van twee microfoons om achtergrondgeluid optimaal en direct te kunnen filteren. In combinatie met de DSP-technologie en Audio Shock Protection voor het monitoren van inkomend geluid, wordt het geluid op een innovatieve wijze gebalanceerd, waardoor de spreker en gesprekspartner genieten van optimale communicatie zonder bijgeluiden.`

De Jabra HALO ligt vanaf begin juni 2009 in de winkels. Adviesverkoopprijs ¤ 99.95
De belangrijkste specificaties van de Jabra SP200:
* Bluetooth draadloze technologie

* A2DP voor muziekstreaming

* Veelzijdig gebruik

* Autoparing naar de mobiele telefoon

* Touch sensitive bedieningspaneel

* Noise Blackout(TM) technologie met dduale microfoons
* Opvouwbare hoofdband en draagtas

* Gesprekstijd: 8 uur

* Muziektijd: 8 uur

* Stand-by tijd: 13 dagen

* Gewicht: 80 gram

* Afmetingen: 54mm x 165-190mm x 136mm
* Oplader: micro USB

###

Over GN Netcom
GN Netcom is met het merk Jabra wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen. Met ongeveer 1100 medewerkers en verkoopkantoren over de hele wereld ontwikkelt en produceert GN Netcom een uitgebreid aanbod aan draadloze headsets voor mobiele gebruikers, en draadloze en draadgebonden headsets voor zakelijke professionals op kantoor en in Call Centers. GN Netcom's zakelijke activiteiten omvatten ook original equipment manufacturing (OEM). GN Netcom is onderdeel van GN Store Nord A/S. Voor meer informatie kunt u terecht www.jabra.nl

Battrex BV is binnen Nederland distributeur van Jabra-producten. Voor meer informatie bezoekt u www.battrex.nl
Noot voor redactie
Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht