Tuinplaats.nl nieuwe informatieve tuinwebsite


EMMELOORD, 20090427 -- Wie begint met het aanleggen van de tuin of de tuin opnieuw in gaat richten, heeft vaak vragen over aanleg, onderhoud en materiaalkeuze. Internet is dan een eenvoudige en snelle manier om de juiste informatie te vinden. De nieuwe website Tuinplaats.nl geeft antwoord op veel vragen en biedt aanvullende achtergrondinformatie.

Tuinplaats.nl is een volledig nieuwe website met achtergrondinformatie en tips & advies over allerlei producten die gebruikt worden in de tuin. Van graszoden tot bestrating, van siergrind of -split tot tuinverlichting, op Tuinplaats.nl staat uitgebreide informatie over deze onderwerpen.

Tips, advies en achtergrondinformatie

Op Tuinplaats.nl staat o.a.:

- Tips en advies, bijv. aanleginstructies voor het leggen van graszoden of siergrind.
- Informatie over onderhoud na het leggen.
- Antwoorden op veelgestelde vragen, bijv. hoe groene aanslag van bestrating kan worden verwijderd.
- Achtergrondinformatie over het ontstaan van de verschillende grind- en splitsoorten, kweken van graszoden etc.

Vragen stellen aan Tuinplaats.nl

Tuinplaats.nl is een site die continu in ontwikkeling is. Er wordt regelmatig nieuwe informatie geplaatst. Staat een specifieke vraag er niet bij? Dan kan er via de site een vraag worden gesteld. En als de vraag, en het antwoord hierop, ook interessant kan zijn voor andere bezoekers, wordt deze uiteraard toegevoegd aan de site. Zo helpt de bezoeker mee aan het zo compleet mogelijk maken van Tuinplaats.nl.

Kijk voor meer informatie op www.Tuinplaats.nl.