Zonovergoten Tio decanenstudiedag


Met 90 decanen door Amsterdam

AMSTERDAM, 20090424 -- Hogeschool Tio organiseerde op 23 april de jaarlijkse decanendag. Ook dit jaar was de Tio decanendag weer drukbezocht met maar liefst 90 decanen uit heel Nederland. Zij kregen voorlichtingen over Hogeschool Tio, de opleidingen en de mogelijkheden en maakten kennis met de crème de la crème van de hotellerie in Amsterdam.

De Tio decanendag begon met een kop koffie en een spectaculair uitzicht in het Muziekgebouw aan 't IJ. Na een filmpje over het veertig jarig bestaan van Hogeschool Tio volgde er een presentatie over de opleidingen van Tio op mbo- en hbo-niveau. Kritische vragen werden gesteld en beantwoord tijdens de forumdiscussie. In het forum namen, naast directeur Mark Düthler en twee medewerkers van Tio, ook goede relaties van Tio uit het bedrijfsleven plaats. Ineke van de Laak, trainingsmanager bij het InterContinental Amstel Amsterdam, Marjan van Oerle, unit coach dienst cabine bij transavia.com en Sebastiaan de Vries, oud Tio-student en productmanager Asia & Africa bij TUI Nederland.

De gasten werden in felgekleurde tuktuks naar de volgende locatie, het NH Grand Hotel Krasnapolsky, gebracht, waar de ze genoten van een lunch in de Wintertuin. Na de lunch gaven Tio-studenten presentaties over de praktijkprojecten aan Hogeschool Tio. De presentaties werden zeer goed ontvangen: "Jullie studenten stáán er echt!" Na een heerlijke, zonnige wandeling door het centrum van Amsterdam werd de dag afgesloten met een borrel in de schitterende Spiegelzaal van het InterContinental Amstel Amsterdam. De gasten werden per boot afgezet bij het Centraal Station en bij het Muziekgebouw aan 't IJ en zijn tevreden: "Zeer verzorgde dag in een schitterende ambiance. Een typisch voorbeeld van `practice what you preach'!"

www.tio.nl





Ingezonden persbericht