DDV houdt ondernemer met personeel in Oss up-to-date


Professionele profilering levert nieuwsbrief op

OSS, 20090424 -- Voor ondernemers in de regio is DDV Personeelsdiensten al jaren de partij voor alle vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie. De hoogste tijd dus voor DDV Personeelsdiensten, juist nu, om als P&O bureau de lokale ondernemers actiever te informeren. Daarom biedt DDV Personeelsdiensten vanaf nu een nieuwsbrief die informatie verstrekt over zaken waar de ondernemer met personeel behoefte aan heeft. Zo wordt ingegaan op gewijzigde regelgeving, worden praktische tips en aanbevelingen gegeven en de laatste ontwikkelingen belicht.

Bij ondernemers leven immers vele vragen met betrekking tot hun personeel. Er komen dan ook tal van vraagstukken op hun bord: vanuit de wetgeving, vanuit de medewerkers, rechten en plichten, goed functioneren, loopbaanwensen, disfunctioneren, dossiervorming, arbeidsongeschiktheid, veranderingsprocessen, ontslagzaken, CAO-kwesties enzovoorts.

GeĂŻnteresseerden kunnen zich eenvoudig voor de nieuwsbrief aanmelden. Ze hoeven op de website www.ddvpersoneel.nl slechts hun naam en e-mailadres in te vullen of kunnen een mail zenden aan info@ddvpersoneel.nl.

Via de actualiteitenrubriek op de vernieuwde website wordt ook een mogelijkheid geboden om op de hoogte te blijven. Op de website schenkt DDV Personeelsdiensten tevens meer aandacht aan haar diensten, zoals mediation, ziekteverzuimbegeleiding, coaching, psychologische testen, juridisch advies en (interim) recruitment.





Ingezonden persbericht