Bruntingerbrink in Emmen wint Flower Make-over


Pleintjes op Bruntingerbrink worden maandag 27 april in de bloemetjes gezet

EMMEN, 20090424 -- Op vrijdag 24 april is de Bruntingerbrink in Emmen verkozen tot de eerste winnaar van de actie `Spring of Love'. Twee pleintjes in deze buurt zullen op maandag 27 april geheel in de bloemetjes worden gezet. De bewoners van Bruntingerbrink zijn dolgelukkig met de prijs. De pleintjes kunnen wel een kleurrijke flower make-over gebruiken deze lente!

De bewoners hebben onlangs hun buurt genomineerd op www.springoflove.nl. De leukste nominaties worden door het team van Spring of Love omgebouwd tot een waar bloemenparadijs. De actie wordt mogelijk gemaakt door Ajax schoonmaakmiddelen en duurt tot 21 juni.

De Bruntingerbrink werd gesteund door veel buurtgenoten, vrienden en andere betrokkenen. Via de site hebben ruim 900 personen de inzending gesteund met hun stem! Hoe meer stemmen, hoe groter het maatschappelijk belang en hoe meer kans op een make-over!

Zelf winnen
Kan uw buurt ook wel een frisse en fleurige make-over gebruiken? Op www.springoflove.nl is het nog steeds mogelijk om uw buurt te nomineren. Elke twee weken worden de inzendingen beoordeeld door een jury en wordt een winnaar gekozen. Na de uitvoering van de make-over komen de foto's op de site. Zo ziet iedereen hoe Nederland in de bloemetjes wordt gezet.

Zelf bloemen planten
Mensen kunnen natuurlijk ook zelf bloemen planten op een favoriete plek. Ajax zal tot half mei ruim een half miljoen bloembollen en zaadjes verspreiden via haar producten, zodat iedereen aan de slag kan. Zo fleuren we samen Nederland op. Het wordt een kleurrijke lente vol bloemen dit jaar.