Sparta (fietsenfabrikant)


Sparta ION Wind Mee-Fietsdag

30 maart 2009
Er staat iets unieks te gebeuren! Op vrijdag 24 april 2009 organiseert Sparta (in samenwerking met Móbile) exclusief voor Sparta ION Club-leden de allereerste Sparta ION Wind Mee-Fietsdag.

Er is een schitterende route over de Veluwe uitgezet, met als vertrek- en eindpunt de lanen van het prachtige Paleis Het Loo in Apeldoorn. Hier zullen diverse activiteiten plaatsvinden op de Sparta ION-promenade.

Als centraal thema van deze bijzondere dag is Wind Mee gekozen. Dit thema verwoordt het gevoel dat de Sparta ION dankzij de trapbekrachtiging geeft. De hele dag kunt u ontspannen genieten.

De totale route is circa 35 kilometer lang, met een uniek stukje fietsen door Park Berg & Bos. Dit park is speciaal voor de Sparta ION Wind Mee-Fietsdag opengesteld. U fietst over de Asselse Heide richting Hoog Buurlo. Door het soms licht heuvelachtige terrein leent de Sparta ION zich uitstekend voor een tocht door deze omgeving. U vertrekt tussen 10.00 en 12.00 uur en komt weer aan op Paleis Het Loo tussen 14.00 en 16.00 uur.

Klik hier voor meer informatie over de ION Wind Mee-Fietsdag Fotomateriaal
Sparta ION Wind Mee-Fietsdag
Sparta ION Wind Mee-Fietsdag
Sparta ION Wind Mee-Fietsdag

www.sparta.nl - copyright © 2006
SPARTA B.V., Apeldoorn - colofon & disclaimer
SPARTA B.V. is onderdeel van de Accell Group, een internationaal beursgenoteerd conglomeraat van vooraanstaande fietsfabrikanten. Accell Group - The Premier European Cycle Group