Gemeente Delft

Wethouder Rensen beleeft een sportieve week

Wethouder Dick Rensen (sport) zet de sportieve lijn die hij afgelopen weekend in heeft gezet, deze week door. Hij bezoekt de komende dagen aan aantal activiteiten, georganiseerd in het kader van de Sportweek Delft. De sportweek vindt plaats van vrijdag 17 t/m zaterdag 25 april.

"De sportweek is een mooi voorbeeld van hoe de gemeente Delft mensen in beweging ziet. Het sluit goed aan bij onze sportnota die deze week wordt gepresenteerd. De acties uit de nota moeten Delft volop in beweging krijgen" , aldus wethouder Rensen.

Maandag 20 april heeft wethouder Rensen in het kader van het project Vitaliteit onder andere fruithapjes uitgedeeld aan de leerlingen van de onderbouw van de basisschool Horizon-Brahmslaan.

Vrijdag 24 april is Rensen aanwezig bij de verkiezing van de sportiefste basisschool van Nederland. Deze verkiezing vindt plaats op het Sport & Cultuurcentrum van de TU Delft. Aanvang 13:00 uur.

Zaterdag 25 april staan diverse activiteiten op het programma. Het begint met de uitreiking van de prijzen embedded fitness om 12:00 uur in de Maurice Maeterlinckschool.

Om 12:30 uur geeft Rensen het startsein voor de demonstratie nieuwe sporten. Dit gebeurt op Sportpark Tanthof Zuid. Ook vindt hier de spinning marathon plaats. Rensen maakt bij de afsluiting om 17:30 uur het resultaat van deze marathon bekend. Deze marathon wordt gehouden voor het goede doel (Redeoss).

Noot voor de redactie, (

Gemeente Delft