Gemeente Leeuwarden

Oude Meervilla Oude Meervilla

Start verkoop Oude Meervilla's in Sint Bonifatiuspark

Bron: Sint Bonifatiuspark (21-04-2009)

Op vrijdag 24 april start de verkoop van de 17 Oude Meervilla's in het Sint Bonifatiuspark in Leeuwarden. Van 16.00 tot 18.00 uur kunnen geĂŻnteresseerden voor alle verkoopinformatie terecht in het Informatiecentrum op de bouwlocatie, aan de Mr. P.J. Troelstraweg 78. Medewerkers van makelaardij Hoekstra en Slokker Vastgoed zijn op dat moment aanwezig, om alle vragen te beantwoorden.

Het nieuwste deelplan op het Sint Bonifatiuspark bestaat uit 16 halfvrijstaande villa's en 1 vrijstaande villa. De Oude Meervilla's zijn verkrijgbaar in vier typen en hebben een inhoud van 625 tot 700 m3, exclusief garage. Verkoopprijzen: vanaf EUR 359.500,- V.O.N..

Nieuwe deelplannen
In het Sint Bonifatiuspark komen circa 300 woningen in diverse typen. In 2008 is officieel gestart met de bouw van 21 Parkvilla's en 36 Terpwoningen. De Parkvilla's zijn allen verkocht en opgeleverd. De eerste bewoners zijn inmiddels neergestreken in het park. Van de Terpwoningen zijn er nog slechts enkele te koop.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de invulling van de rest van het park. Zo komen naar verwachting deze zomer de Hofwoningen op de markt. Dit plan bestaat uit ca. 35 woningen in diverse typen met veel ruimte, gebouwd rond een groen hofje dat als speelplaats zal worden ingericht. Ook wordt volop gewerkt aan de Nieuwe Zuidvleugel, waarover naar verwachting in de loop van 2009 meer bekend zal worden.