C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 28 april 2009

Ctac nu Advanced SAP Hosting Partner

Ctac is gecertificeerd als Advanced SAP Hosting Partner. Ctac is al sinds 2006 SAP Hosting Partner, maar heeft na de hercertificering in maart 2009 het predicaat Advanced SAP Hosting Partner gekregen. Hieruit blijkt dat Ctac zijn organisatie en processen voor wat betreft SAP hosting- en beheerdiensten (intern en remote op klantlocatie) uitstekend op orde heeft.

Voor de hercertificering werd CTAC geaudit op diverse onderdelen van hosting- en beheerdiensten. Professionals namen onder andere het SAP-dienstenportfolio, de datacenterfaciliteiten, het netwerk, de connectivity en de security van Ctac onder de loep. Daarnaast keken ze naar de IT-servicemanagementsupport- en delivery-processen en de managed back-up- en disaster recovery-diensten. Ook SAP- applicatiehosting, projectmanagement en het aantal SAP-gecertificeerde medewerkers werden meegenomen in de beoordeling. Ten opzichte van 2006 heeft Ctac op alle deelgebieden verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd. Hiermee verdient het bedrijf de hogere status van Advanced Hosting Partner.

"Ctac is al jaren een vooraanstaande speler in de hosting- en beheermarkt van SAP- en niet-SAP-systemen. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren en te controleren of we aan alle klanteisen voldoen, laten we regelmatig externe audits uitvoeren. We zijn erg verheugd met onze hogere SAP-certificering. Dit is een extra bewijs dat wij uitstekende SAP-hosting- en beheerdiensten leveren. Dit doen we onder andere met ons dual-datacenterconcept, waardoor we diverse disaster recovery- concepten kunnen aanbieden", zegt Bart Hogendoorn, CEO van Ctac.

/ / / / / / / / / /

Over Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland, België en Duitsland. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Per ultimo december 2008 had

Ctac 496 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland en België en Duitsland; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC).
Voor meer informatie: www.ctac.nl.


Noot voor de redactie,